Zomervakantie 2023

n de zomervakantie geef ik super leuke workshops bij mij in het atelier in Boskoop. Dus in de zomervakantie hoef jij je niet te vervelen!                                                        Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur kan je je heerlijk creatief uitleven. Wil je als volwassenen ook meedoen? Dat kan hoor!

Wel moet je via de mail je even opgeven zodat ik weet hoeveel mensen er komen.

Per woensdag kan je kiezen uit verschillende workshops. Natuurlijk mag je zo vaak komen als je wil!


Op Woensdag 12 juli, 26 juli en 9 augustus kan je kiezen uit deze workshops:

*Schaaltje van Papier-maché verven met behulp van sjablonen en we gaan het schaaltje ook nog aflakken. Ideaal om je kleine schatten in te bewaren!

*Decoratie hart voor aan de muur,  verf een hart in je favoriete kleuren en motieven  maar je kan het hart ook nog versieren met diverse materialen. Leuk voor op je       kamer!

* Maak je eigen schoolbordje, Hoe leuk is dat? Ook hier gaan we aan de slag met verf en diverse materialen om het te versieren.


Op woensdag 19 juli, 2 augustus e 16 augustus kan je kiezen uit deze workshops:

*Wandhanger op een stok gemaakt met wol, stof, veertjes en kraaltjes. Helemaal in Ibiza style!

* Sieraden en sleutelhangers maken, wat je wil maken mag je helemaal zelf weten en waarschijnlijk eb je tijd genoeg om meerdere dingen te maken!

* Een heus kustwerk op een echt schilderdoek, je gaat aan de slag met verf, sjablonen maar je kan het kunstwerk ook versieren met diverse materialen. Gaaf toch?


Kosten zijn 12 euro per persoon i.p.v. 16 normaal. 

Dit is inclusief alle materialen, wat lekkers en wat te drinken.


Opgeven dus via de mail

info@depaarseveer.nl

Maximaal aantal deelnemers per workshop; 10.
 

Decoratie hart

Ibiza Wandhanger