In de zomervakantie geef ik super leuke workshops bij mij in het atelier in Boskoop. Het zijn verschillende workshops maar is altijd een woensdag of een vrijdag, vanaf 13:30 uur (tot 15::30 uur). Inclusief alle materialen, wat drinken en wat lekkers. Prijs voor alle workshops is speciaal en lekker zomers; 12 euro (i.p.v. 15 euro). 

Voor de volgende workshops kun je je nog opgeven:


Workshop Naamboordje of Schoolbordje maken

Super stoer, je eigen naambordje op de deur van je kamer! Iedereen weet dan dat dit jouw kamer is. Met verschillende letter sjablonen in allerlei maten en vormen, kun je je eigen naam er op zetten en helemaal versieren. Of je kunt ook kiezen voor het maken van je eigen schoolbordje en deze helemaal op pimpen!

Wanneer? Woensdag 13 juli, vrijdag, 15 juli, woensdag 3 augustus en vrijdag 5 augustus.


Workshop Dromenvanger of  Slinger van behangpapier maken

In deze workshop kun je een dromenvanger helemaal in je eigen stijl maken. Je kunt allerlei kleuren touw en wol gebruiken en afmaken met kralen. Wil je liever een slinger maken van behangpapier? Dat kan ook, super origineel en vrolijk!

Wanneer? Woensdag 20 juli, vrijdag 22 juli, woensdag 10 augustus en vrijdag 12 augustus. 


Workshop XL Piepschuim uil of  gaaf Buiten schilderij maken

In deze workshop kun je XL uil maken en helemaal verven naar je eigen smaak. De uil is maar liefst 40 cm groot! Of wat denk je van een echt buitenschilderij? Zo kun je de tuin helemaal vrolijk maken!

Wanneer? Woensdag 27 juli, vrijdag 29 juli, woensdag 17 augustus en vrijdag 19 augustus


Opgeven is verplicht en kan via mail: info@depaarseveer.nl

Maximaal aantal deelnemers per workshop; 10.
 

XL Piepschuim Uil

Naam -of schoolbodje

Buitenschilderij