Over Atelier De paarse veer

De paarse veer is opgericht door mij, Evelien Pluim. De naam is een woordspeling van mijn achternaam en één van mijn favoriete kleuren: paars.
 
Ik ben ruim 8 jaar als Etaleuse /Styliste werkzaam geweest bij verschillende bedrijven na mijn opleiding aan de Nimeto (opleiding voor etaleren, presenteren en vormgeving). Daarna ben ik tot 2008 werkzaam geweest als Activiteiten en evenementen organisator bij een grote kinderopvangorganisatie. In deze functie bedacht ik grote en kleine projecten vanuit een pedagogische visie die ik met- en voor, kinderen, personeelsleden en op congressen kon doen. Dit kon zijn het organiseren van een theatervoorstelling, tot diverse workshops op locatie. Ik heb uiteindelijk mijn vaste baan opgezegd waardoor ik mijzelf helemaal heb kunnen richten op De paarse veer. Van mijn hobby en passie, mijn werk maken; mooier kan het niet toch niet?
 
Inmiddels ben ik dus al weer dik 16 jaar bezig met Atelier De paarse veer en nog geen moment spijt gehad. Lekker creatief bezig zijn en in de weer met verf, textiel, linten, gips, papier en nog veel meer andere materialen.
Mijn werk is dan ook veelzijdig en kleurrijk!


Het is ook heerlijk om nieuwe creatieve projecten te bedenken. Dit gaat van kunstprojecten, re-designen van meubels, ontwerpen en maken van lampen, en vazen, het  geven van kinderfeestjes tot projecten op scholen.  Voor dit laatste komt mijn werkervaring op de pedagogische afdeling van een kinderopvangorganisatie goed van pas.  


Wil je meer van mijn werk zien ? Neem dan even een kijkje op mijn andere website: www.studiopapercreations.nl