Creatieve workshops in de Meivakantie


Naambordjes maken: 

Op dinsdag 26 april, van 13:30 - 15:30,  ga je een eigen naambordje maken voor op de deur van je kamer! Iedereen weet dan dat dit jouw kamer is. Je kunt het naambordje maken zoals jij dat wilt en In de kleuren die passen bij jouw kamer. Met verschillende letter sjablonen in allerlei maten en vormen, kun je je eigen naam er op zetten. Daarna kun je met verschillende vormen (hartjes, dolfijnen, poezen en nog veel meer) op het naambordje tekenen. Vervolgens gaan we alles verven en versieren met glitterfiguurtjes, diamantjes, wol, lint enz. Om het helemaal af te maken, kun je onderaan het bord, nog lintjes en/of kraaltjes hangen.  Ouders en Verzorgers mogen ook meedoen! De workshop heeft een prijs van 13,50 en dit is inclusief materialen, drinken en wat lekkers.

Uil van piepschuim:

Op vrijdag 29 april, van 13:30 - 15:30, kun je een grote uil beschilderen en ook nog versieren! De Uil is wel ruim 40-45 cm groot en zijn van piepschuim (voorzien van een verharder, waardoor de beesten er stoer uitzien). Ik maak de dieren zelf met de hand, dus origineel is het sowieso. Niemand heeft dit! Met behulp van allerlei vormpjes kun je de dieren versieren door de vormen over te trekken. Daarna kun je de uil beschilderen in jouw favoriete kleuren! Helemaal klaar met schilderen, versieren dan maar! We hebben van alles om het beest nog hipper te maken. Ouders en Verzorgers mogen ook meedoen! De workshop heeft een prijs van 13,50 en dit is inclusief materialen, drinken en wat lekkers.

Vaasjes voor Moederdag:

Op woensdagmiddag 4 mei, van 13:30 - 15:30, gaan we glazen flesjes helemaal pimpen waarna ze als unieke vaasjes te gebruiken zijn. Compleet met papieren bloemen of hartjes. Super origineel Moederdag cadeau. Ouders en Verzorgers mogen ook meedoen! De workshop heeft een prijs van 13,50 en dit is inclusief materialen, drinken en wat lekkers.

Interesse? Leuk! Wil je je opgeven? Of heb je een vraag? Graag even een mailtje naar info@depaarseveer.nl